Anne, Kızını Elbisesinden Sürükleyen Köpeği Görünce Dehşete Düştü

hund-flicka

Catherine Svilicic ve ailesi, eski sahiplerinin terkettiği bir dobermanı sahiplendiler. Anne, bu cins bir köpeğin çocuğun yanında tehlikeli olabileceği endişesini taşısa da, köpeğin 17 aylık kızıyla iyi anlaştığını görmesi sonucu bütün endişeleri gitmişti.

Khan adındaki köpek dört gündür aileyle birlikteydi ve uyum sorunu yaşamıyordu. Derken hiç beklenmedik bir şey gerçekleşti..

Catherine, kızı Charlotte ile oynaması için köpeği bahçeye saldı. Khan birden sinirlendi ve küçük kızı çimlerin dışına kadar kovaladı. Catherine şaşkınlıktan kıpırdayamamıştı bile. Sonra Khan, küçük kızı bezinden tutarak bahçenin dışına taşıdı.

 

Şaşkın anne Catherine, kızına doğru koştu. İşte o an Khan’ın neden bu kadar agresif olduğunu anladı.

Catherine, bahçede zehirli bir yılan gördü. Khan’ın da bu yüzden Charlotte’u bahçeden uzaklaştırmak istediğini anladı. Küçük kız kurtuldu ancak köpeği yılan ısırdı.

Neyse ki Catherine, köpeği Khan’ın zehir etkisini göstermeden önce veterinere götürdü. Veteriner Khan’a panzehir verdi.

Khan hızlıca hareket edip kızı kurtarmasaydı, yılan Chatlotte’u ısırıp öldürmüş olabilirdi. Khan yeni ailesiyle dört gündür birlikte olmasına rağmen, Charlotte’un hayatını kurtarmayı başardı. Catherine ve ailesi, köpeğe artık gözleri gibi bakıyor ve her istediğini yapıyorlar.

Khan’ın kahramanca hareketini tanıdığınız bütün hayvanseverlerle paylaşın.

Bir Cevap Yazın